domingo, 24 de noviembre de 2013

Començem a viure!

Hola a tots!
Falta un mes  per presentar el nostre treball escrit. Un cop ja acabats els Homo habilis i els seus descendents, ens centrarem en els Homo sapiens i els Neandertals, que serà l’ultima part teòrica del nostre treball. La setmana que bé tenim pensat anar a visitar museus prop de Sabadell, i començar la nostra part pràctica.

Però això de moment es una sorpresa, seguirem informant-vos.

domingo, 17 de noviembre de 2013

Els Homos



Bé doncs aquesta setmana hem acabat tos els Australopitecs amb fotografies incloses i hem començat els Homos. Ja tenim fets l'Homo Rudolfensis i l'Homo Habilis. A més hem utilitzat moltíssimes de les grans imatges que ens proporciona el llibre de "EVOLUCIÓN: Historia de la humanidad". Per si això fos poc també hem començat a investigar sobre els Homínids a Catalunya: Quan van arribar? Quins tipus d'Homínids van arribar? A quina part de Catalunya van arribar abans? Com vivien?... La setmana que bé seguirem informant del nostra progrés!


domingo, 10 de noviembre de 2013

Australopithecus

Ja ha passat una altra setmana i el treball segueix creixent. Aquesta setmana ens hem dedicat a la recrea dels primers avantpassats nostres que van viure fa uns 4 i 3 milions d’anys: exacte parlem dels Australopithecus. En el llibre Sapiens hem trobat molta informació, i amb un altre sobre l’Evolució que va escriure una doctora que treballa amb primats. Per la propera setmana començarem amb els Homo, i podrem observar com van canviant les seves tradicions, cultures i moltes altres coses. Quina emoció!

Seguirem informant!

lunes, 4 de noviembre de 2013

Recerca de primats

Ja estem a Novembre, i només falten dos mesos per entregar el nostre treball. I va d’allò més bé. El llibre, Sapiens, del qual anem parlant fa unes quantes setmanes, és molt interesant i ens esta aportant molta informació sobre el primers primats. Amb un esquema sobre el llibre (fet per nosaltres) i un arbre genealògic, hem pogut determinar els primers primats, que es la part que estem fent ara mateix i els homínids. Els primats que hem escollit són: el driopitec i l’oreopitec. Seguidament estudiarem els australopithecus i els homo, els nostres avantpassats.
Fins la propera setmana!